Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Navštívenka


Když na maso, tak do ČESTRu !!!! A myslíme to vážně !
Velkoryse pojatá jídelna, skvělý koncept dotažený do konce a to do detailu.
Otevřený prostor se skvělou výzdobou inspirovanou cibulákovým vzorem nabízí pohled na bourárnu masa i do kuchyně. Perfektní obsluha a to tak perfektní, že se zde host cítí vyjímečně. Název ČESTR vznikl ze zkratky český strakatý skot což je ušlechtilé plemeno jehož maso se v Čestru zpracovává a ze kterého se připravují opravdové lahůdky. Pokud jste masožravci zde si přijdete na své. Kuchaři, kteří zde vaří Vám pokrm také servírují a to s velkou grácií. A velmi rádi s Vámi budou komunikovat o právě servírovaném jídle. Pokud nevíte co je veverka, oponka, karabáček…..tady lehce zjistíte z jaké části zvířete ten který kousek masa je, a zároveň ho i ochutnáte. Menu nabízí báječný tatarák, taliány, české šneky i ryby. Jestli chcete degustovat více druhů masa objednejte si tříchodové menu (předkrm, pečeně a steak s přílohami). Mezi nápoji najdete domácí ledový čaj a domácí limonády. Mile překvapila nabídka dezertů (zmrzlina z černého piva, domácí nanuk, staročeský trhanec). Servírování jídla, rychlost a naprosto skvělý servis nás nutí přemýšlet proč to tady jde a jinde ne. Takový personál by chom přáli všem a všude. Takže palec nahoru a hodně spokojených strávníků.

ČESTR
Legerova 57/75
Praha 1

 http://cestr.ambi.cz/cz/#index



Český šnek

pomalu dušený krk na paprice s kysanou smetanou


staek z nízkého roštěnce










https://www.facebook.com/pages/Čestr-Ambiente/160198734071234?fref=ts

Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky