Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Brandnooz box potřetí

Třetí  zelená krabice je doma.
Obsah by měl být změřený na zdravou výživu …..no to budete  koukat, co se pod tím skrývá.
 My jsme se nestačili divit :
1) Zenonade Anti energy drink -  Přírodní bylinný nápoj v hezké plechovce. Má pomáhat při psychické únavě a posilovat imunitní systém. V našem balíku byl druh určený na dobrý spánek. Zatím nevyzkoušeno. Obsah 250 ml za 36,90 ? No nevím není lepší teplé mléko s medem ?

2) Teekannee Nachlazení se zázvorem - Čaj by měl pomáhat při onemocnění horních a dolních cest dýchacích. Bylinná směs obsahuje mimo jiné i lípu. No nevím, my si vaříme výluh z čerstvého zázvoru s citronem a medem a funguje to dobře. Ušetřili jsme tedy 44,90  Kč za krabičku čaje.

3) Manner Picknick - křehké oplatky v různých příchutích vhodné s sebou. Manner známe z Vídně. Pokaždé zavítáme do jejich firemní prodejny a neodcházíme s prázdnou. Rozhodně to není zdravá vyživa ale malý hřích za 9,90 Kč to ujde…...

4) Vitana Grunt - tak tohle nás dostalo ! v malé plastové vaničce je jakási pasta, která se naředí horkou vodou a máte hrnec hrachové polévky - asi Amarouny nebo co ! Celá ta legrace stojí 28,90 !
V restauraci na rohu mají denně čerstvou polévku za 29,-Kč a teď co s tím…..

5) Racio Simply - nová řada pufovaných minichlebíčků s příchutí pomeranče, karotky nebo medu. V  podstatě chroupete navoněný polystyrén. Známe ve svém okolí několik příznivců této NASA stravy u nás to nemá šanci. Za 18,90 Kč získáte 40g téhle dobroty.

6) WASA Sandwich - celozrnné pečivo se sýrem slibuje praktickou svačinu na výlet a do školy. Prý neobsahuje konzervanty ! Ovšem obal sděluje něco jiného : Složení - rostlinný tuk, sýrový prášek, maltodextrin, celé to zachraňuje žitná mouka a sezamové semínko. Namažte svým dětem vhodné pečivo s kouskem kvalitního sýru. Navíc to celé dusí a nelibě voní. Za 24,90 (30 g) se Vám tímto výrobkem  dítě nenasnídá ani nenasvačí.

7) Limmi 100% citrónová šťáva  -  to je zajímavý výrobek nestačím se divit. Ano nemáte doma vždy po ruce čerstvou a nejlépe bio šťávu z citrónů. Ovšem tahle umí zázrak, v hrdle lahvičky je kapsle, která obsahuje olej z kůry plodů, ten se při dávkování uvolňuje a vytváří aroma právě vymačkaného ovoce.  Raději si vždy doběhnu pro citróny do obchodu. Navíc za 200 ml zaplatíte 40,90 Kč. 

8) Bonduelle Cizrna Vapeur - výrobek chválíme ! Praktické balení, cizrna upravená na páře je výtečná do salátů, polévek a do našeho oblíbeného falafelu.  Orientační cena za 425 g ….31,90 Kč.

9) Emco - Ovesné polomáčené sušenky - kokosové a čokoládové  - hezký a praktický obal obsahuje sušenky s podílem ovesných vloček (40%). Jsou chuťově moc dobré, na skus trochu tvrdé a dusivé.
Za 60 g zaplatíte přibližně 14,90 Kč. No asi takhle……. zkuste si spočítat kolik sušenek si upečete doma a navíc budete přesně vědět z čeho jsou !

10) Kotányi / Nová inspirace - no toto ? To nebrat barevný pytlíček obsahuje těstoviny a spoustu podivných ingrediencí a vy si to celé zalijete vodou a budete u toho říkat : "Hrnečku Vař!" a pak to vylijete ……. ale výrobce tvrdí, že jste si právě pochutnali na čerstvém jídle bez konzervantů a zvýrazňovačů (myslím tím snad Fix) ? má cenu sem psát cenu ?
 no tak, kdyby přece jen …21,90 Kč za 25g.

11) TRETTER'S Zeleninové chipsy - smažené zeleninové lupínky z řepy a celeru  s příchutí mořské soli. V krásném obalu je 90 g alternativy k bramborovým chipsům. Lupínky jsou smažené na palmovém oleji a jsou údajně ručně vyráběné. Za 29,90 je zkuste sami. Nám jednoduše nechutnali. Snažili jsme se přijít na to proč, ale nepřišli. 
Chutnají vážně nezvykle a nevyvolávají touhu vzít si znovu. 

12) už se mi ani nechce psát dál …. ale, budiž posledním výrobkem jsou BOHEMIA NATURA Vícezrnné - krekry z celozrnné mouky obohacené o lněná, slunečnicová, sezamová a dýňová semínka. Tak to hle by snad mohlo být k jídlu. V hezkém obalu najdete 85 g za 19,90 Kč. Zkuste si je sami….my už nemůžeme ……..



A jsme na konci balíku. Kroutíme hlavami nad tím, na co všechno se vydává energie, co všechno se balí do tuny obalů a přemýšlíme jestli to někdo kupuje…..

Přemýšlejte s námi a napište nám co si o tom myslíte, těšíme se na Vás. Martina a Bára 
















Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky