Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Lehká zeleninová pomazánka

V zimě mám větší potřebu a chu't na zeleninu. Zelenina sice není ve stejné kondici jako v létě ale v dobře ochucené pomazánce je to přesně to na co mám chuť. Tuhle pomazánku můžete jíst lžičkou nebo jí natřít na toust. Výborná je jako svačina do práce s kouskem celozrnného pečiva. Příprava Vám zabere jen malou chvilku !


Ingredience pro 2-3 osoby:

1 větší rajské jablíčko
1/2 salátové okurky oloupané
1 kapie
mořská sůl, čerstvý mletý pepř
200 g sýru cottage
80 g žervé

Příprava:


1) Všechnu zeleninu omyjte a nakrájejte nadrobno. 
    Cílem jsou co nejmenší kostičky.
2) V míse všechnu zeleninu zlehka promíchejte a trošku osolte. 
3) Přidejte žervé a sýr cottage a dobře promíchejte.
    Můžete dochutit čerstvým mletým pepřem

Pomazánku neřeďte mlékem ani jogurtem. Zelenina pustí vlastní šťávu která je zde žádoucí pro konečnou chuť. Až bude sezóna ředkviček přidejte je do pomazánky a trošku pažitky k tomu. Takhle jednoduché a dobré k tomu, to je….




Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky