Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Brandnooz box po druhé

Druhá  zelená krabice znovu  dorazila k nám . A my testujeme další  nové výrobky na českém trhu. 
Tentokrát obsahovala výrobky ze kterých moc neradujeme a některé ani nemáme odvahu zkoušet.
 Ale pro Vaši informaci přinášíme krátký souhrn obsahu boxu :

1) Kotányi - kořenící směs - Šťavnaté pečené kuře.   Hezký obal obsahuje směs pro pečení kuřete včetně pečícího sáčku. Orientační cena 21,90 Kč. Zatím nevyzkoušeno a nevím zda na to někdy dojde. Mám ráda vlastní vyzkoušenou směs koření na pečení masa. Pokud by jste ho někdo chtěl vyzkoušet je Vám k dispozici. Obal slibuje orignální chuť bez konzervantů a barviv. Tenhle výrobek mě v obchodě ke koupi nepřiláká.

2) Teekannee Sencha Royal - Hezký obal i název slibuje zajímavý zelený čaj . Nejsem milovník sáčkových čajů. Vyzkoušela jsem a prostě není nad sypaný zelený čaj. Miluji čaje od firmy Dammann Freres. Tak, že když si uvařím jiný žádný nedosáhne kvality a chutě od Dammann. Tak že ani tento výrobek kupovat nebudu. Orientační cena 44,90 Kč.

3) FRUITELLA Letní mix - žvýkací karamely připomínající Si-Sinky se lepí na zuby a jsou opravdu sladké. Výrobce uvádí opět bez konzervantů a barviv s obsahem 100% ovocné šťávy. Těžko tomu uvěřit . Chutnají opravdu  ovocně, ale opět nic pro nás tenhle typ bonbonů si nekupujeme nikdy. Orientační cena: 14,90 Kč. 

4) EGO CEREAL, čokoládové a oříškové sušenky - ochutnáno. Nejsou vůbec špatné. Obsahují cereálie a oříšky, nejsou příliš sladké ale prostě když si doma upečete sušenky dle svého gusta budete spokojenější. Orientační cena : 7,90 Kč.

5) Bohemia Farmářské chipsy Rozmarýn -  hmm chipsy to je mor s kterým nejde přestat ale prostě i když miluji rozmarýn, chipsy mám ráda jen se solí. Obal je moc hezký a cena příznivá 24,90 Kč. 
Pro milovníky koření možná zajímavý výrobek k vyzkoušení.
                                 
6) Uncle BEN'S Tikka Masala - indická lehce pikantní omáčka z rajčat, smetany a jogurtu.
Nevyzkoušeno! Konzervované omáčky nepoužívám. Vařím si vlastní podle své chuti z čerstvých surovin. Ani tenhle výrobek ve své kuchyni nevyužiji. Cena : 49,90 Kč.

7) ISOLINE 3d TOP 24 Kids -  výrobek, který  vůbec zkoušet nechci ! V PET lahvi je čistá voda a ve třech pístcích je uschovaný extrakt ze stévie, antioxidanty, bioflavonoidy a minerální látky. Taková malá chemická laboratoř. Dětem mnohem více prospějí čerstvé doma vypresované šťávy z čerstvého ovoce a zeleniny. Orientační cena : 36,-Kč

8) EMCO - pro piráty - fandím firmě Emco a mám ráda jejich müsli. Obdivuji zakladatele firmy pana Jahodu. Z ničeho vybudoval firmu, která své výrobky dokáže přizpůsobit českému o zahraničnímu trhu a každý rok přináší novinky ve světě müsli. Ale proč jsou proboha modré pro piráty nebo růžové pro princezny. Stačí, že balení obsahuje hračku nebo samolepku. Není třeba barvit ovesné vločky. Buď je dítě jí nebo nejí. Orientační cena za 325 g ….47,90 Kč.

9) BIOTTA Bio energy - krásný obal plný energetického nápoje složený z ovocné šťávy, guarany a čaje Maté je velmi chutný. Podle popisu švýcarského výrobce napomáhá nápoj při zvýšené námaze a zvyšuje soustředění a snižuje únavu. Vyzkoušeno a je to velmi chutný nápoj, jen cena je ohromující 79,90 za 250 ml. A jsme opět u toho, že když si doma připravíme vlastní ovocnou nebo zeleninovou šťávu vyjde nás to levněji a velmi chutně. 

10) Mentos 3D Fruitty Fresh- Ostružina-Kiwi-Jahoda - příjemná kombinace v ovocné žvýkačce bez přidaného cukru. Vyzkoušeno už dříve. Cena : 17,90 Kč. Výrobek kupuji nepravidelně.

A jsme na konci balíku. Nepotěšil, nepřekvapil a snad se na další ani netěšíme ….



Budeme v testování pokračovat  a pravidelně Vás informovat. 
Pokud se chcete k jednotlivým výrobkům vyjádřit nebo nám sdělit Váš názor  využijte  komentáře pod tímto článkem nebo naši e -mailovou adresu . 
Martina a Bára.

Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky