Sezonní info
Leden
pro většinu lidí je zima protivné roční období.
Pro milovníky dobrého jídla začíná ráj. Máme najednou více času na vaření a pečení. Po příjemné procházce máme chuť na sytější jídla a hřejivé nápoje. Proto zahajme nový rok dobrým jídlem a radujme se až do Velikonoc. Využijme letní zásoby do poslední skleničky .
Čerstvé k dostání :
v lednu nic neroste tak tuhle kapitolu vynecháme
Skladované:
zimní hrušky a jablka
celer, cibule, česnek, mrkev, pastiňák a petržel
červená řepa, dýně Hokkaidó
bílé a červené zelí
V zimě si užívejme husté krémové zeleninové polévky, sytá jídla z luštenin, slané koláče, sýrové fondue a buchty jako od babičky. Nenechme se zimou unavit a zaskočit. Z dostupného ovoce a zeleniny vylisujme šťávu a bojujme proti únavě. Užijme si kuchyni víc než kdy jindy.
pro většinu lidí je zima protivné roční období.
Pro milovníky dobrého jídla začíná ráj. Máme najednou více času na vaření a pečení. Po příjemné procházce máme chuť na sytější jídla a hřejivé nápoje. Proto zahajme nový rok dobrým jídlem a radujme se až do Velikonoc. Využijme letní zásoby do poslední skleničky .
Čerstvé k dostání :
v lednu nic neroste tak tuhle kapitolu vynecháme
Skladované:
zimní hrušky a jablka
celer, cibule, česnek, mrkev, pastiňák a petržel
červená řepa, dýně Hokkaidó
bílé a červené zelí
V zimě si užívejme husté krémové zeleninové polévky, sytá jídla z luštenin, slané koláče, sýrové fondue a buchty jako od babičky. Nenechme se zimou unavit a zaskočit. Z dostupného ovoce a zeleniny vylisujme šťávu a bojujme proti únavě. Užijme si kuchyni víc než kdy jindy.
Komentáře
Okomentovat