Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Navštívenka / Glasses UP






   Navštivili jsme zbrusu nový vinný bar s hravým názvem Glasses Up !  Pár kroků od náměstí Míru objevíte velmi vkusné  a příjemné místo v Rubešově ulici (Praha 2).  Bar nabízí pohodové posezení v londýnském stylu s profesionální a vstřícnou obsluhou. Něco podobného jsme už dlouho v Praze hledali. Vstupnímu prostoru vévodí krásný bar a velká černá chytrá zeď s nabídkou baru.  V další místnosti  si  prohlédněte  kompletní nabídku vín, vystavenou ve stylové stěně. Základním sortimentem jsou samozřejmě vína. Ochutnat na skleničku zde můžete kvalitní vína z Chille, Francie, Itálie, Německa i z Čech. Na lahev s sebou získáte slevu 20 %. Za sympatické ceny můžete degustovat z právě otevřených lahví vystavených přímo na baru. Bar je skvěle tomuto prodeji uzpůsoben.  Rozlévaná nabídka se pravidelně obměňuje.





  Není to ale jen o víně. V Glasses UP Vám skvělý barmani připraví i různé koktejly. Ochutnali jsme skvělé okurkové Martini. Velmi jemný, osvěžující a jedinečný nápoj, který obsahuje tajnou barmanskou ingredienci. Pokud posedíte déle a přepadne Vás hlad můžete si zde objednat talíř italských delikates. V nabídce baru je i lahvové pivo a také espresso Lavazza.



Naše doporučení : zkuste  ryzlink z německého vinařství Anselmann a cokoli z francouzské Domaine de la Barth. Jestli Vás baví vína z Chille nabízí se zde vinařství Anakena a u něj se nespletete ani náhodou. 


  Již tento týden začne bar pravidelně pořádat degustační večery. Pokud se takového večera chcete zúčastnit doporučujeme udělat si předem rezervaci. Dne 9.7.2014 se koná večer s vínem a sushi. Každý host, který si objedná nápoj z nabídky baru bude mít možnost ochutnat několik druhů sushi zdarma. Podobné akce se budou pravidelně opakovat. 


Dáváme palec nahoru a tímto se stáváme pravidelnými hosty tohoto podniku !
Tak že,  Glasses UP !!!! a na zdraví všem hostům a barmanům !



Otevírací doba baru : 
Pondělí - pátek / 16.00 - 24.00    
Sobota - neděle/ 18.00 - 24.00
  • Rubešova 40/3
  • 12000 Praha 

https://www.facebook.com/glassesupwb?fref=ts



Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky