Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Navštívenka Le Carrousel

   
    Kavárnu, pekařství ve francouzském stylu  Le Carrousel na Národní 37, Praha 1 jsem navštívila na doporučení. První atrakcí  co uvidíte je krásné  bílé kolo opřené venku o výlohu prodejny,  které  má v košíku  bagety. Přitahuje pozornost a kolemjdoucí se s ním fotografují.
V příjemném ale pro mně lehce nedotaženém prostoru je několik stolů a židlí v provensálském stylu.    
   Prodejna je hezky vyzdobena keramikou a dekoracemi z Flowers & Living.  Příjemné   je snídaňové    menu a otvírací    doba PO- Ne 7.30 - 20.00. Vitrina    obsahuje    drobné francouzské deserty a dorty. Pečivo ovšem zcela určitě rozpékané. V nabídce jsou i makronky ty větší stojí 59,-Kč. Co je mi sympatické je  každodenní výprodej neprodaného zboží  se slevou  25 % na neprodané pečivo. Obsluha je milá a líbí se mi jejich sejnokroj. Hodně to připomíná pekařství Paul . Miluju bistra ve francouzském stylu ale tohle mi připadá trochu strojené a umělé ne tak srdečné jak bych si přála . Pravidelným hostem se určitě nestanu.

Komentáře

  1. Dekujeme za navstevu, nazory nasich zakazniku jsou pro nas nesmirne dulezite.
    Proto jsme zahajili anketu na nasem profile na Facebooku, kam zakaznici mohou vkladat sve pozadavky na zlepseni sluzeb v Le Carrousel a rozsireni nabidky.
    Budeme velice radi, pokud se ankety zucastnite.
    http://www.facebook.com/questions/452876348123667/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anketku máte vyplněnou ! Vzala jsem k Vám kamarádku ale ani ta nebyla nadšená. Mně prostě vadí rozpékané pečivo ! kdyby jste si desrty vyráběli sami budete jediněční.
      S pozdravem Martina

      Vymazat

Okomentovat

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky