Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

ChilLiLa

 Bistro Sezóna Vám  představuje báječné  delikatesy, které  prostě nemohou ujít Vašim chuťovým buňkám. V našem gurmánském deníku našli  Delikatesy ChiLiLa  přední místo. Všechny produkty jsou vyráběny z čerstvých surovin v malých sériích. Vyrábí se ručně a neobsahují konzervanty ani umělá barviva a chutnají božsky. V Praze je můžete ochutnat na farmářských trzích na kulaťáku a to pravidelně každou druhou sobotu. Nejbližší možnost tedy máte 18.5.2013. Nebo si tyto produkty můžete zakoupit v Lahůdkářství Sváček na pražském Smíchově. 
 Až si dáte ke grilovanému masíčku cibulové chutney, k rybě citronové s chilli a vanilkou, k modrému sýru datlové nebo ke zrajícím sýrům chutney z modrých blum či sušených švestek pochopíte o čem se tu snažíme napsat. V nabídce je i salsa  nebo bazalka s česnekem na těstoviny nebo opečené bagety. Nemohu  opomenout ani tapenádu z černých oliv. Ale já mám zaděláno na problém protože mi vznikla závislost na marmeládě z pomerančů s vanilkou ...Pomerančovou  marmeládu miluji ale tahle má jemnou chuť a krásnou konzistenci,  je plná ovoce a není doslazovaná. Je fantastická.  Ceny výrobků jsou velmi přívětivé. Kombinujte, ochutnejte , užívejte ......ChiLiLa..........lalala

Výrobky Chillila můžete nyní zakoupit v síti prodejen Globus !


http://www.chillila.cz




Komentáře

  1. Velmi by mě zajímalo složení pomerančové marmelády, udáváte, že není doslazovaná. Na webu výrobce složení není uvedeno. Děkuji
    olga

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, kontaktovala jsem výrobce a bylo mi sděleno, že složení výrobku je uvedeno na etiketě . Výrobek obsahuje přírodní cukr. Pokud Vás zajímají podrobnosti obraťte se prosím na výrobce. Kontakt najdete na webu.
    S pozdravem Martina

    OdpovědětVymazat
  3. A je ještě jiný cukr než přírodní? Olga

    OdpovědětVymazat
  4. Nezbývá než Vám doporučit ochutnat tento výrobek ! Pomerančová marmeláda od Chillila je opravdu velmi chutná!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky