Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Navštívenka / Gastropub REINSDYR




  Léto je čas přípravy na zimu. Arktická zvířata včetně sobů vrhají mláďata, shromažďují síly a tukové rezervy. V Praze se toto léto objevilo takové "restaurační sobí mládě". Na náměstí Míru je už měsíc otevřená skandinávská restaurace Reinsdyr. A já doufám, že na tak komplikovaném místě plném konkurence vydrží a vyroste z ní velký bojovník. Zatím se jeví velmi neohroženě. 



 Setkáte se zde se skvělou obsluhou a příjemným interierem v severském stylu. Na jídelním lístku najdete parádní kousky :  lososový gravlax, tartar z mušlí svatého Jakuba s mangem, jelení carpaccio, laponská rybí polévka, švédské masové kuličky i burger se sobím masem. Majitelé restaurace se pyšní vlastní udírnou a tak si můžete pochutnat na uzeném lososu nebo uzeném kuřeti. Věděli jste, že Švédi a Finové jso největšími konzumenty kávy na světě ? Dospělá osoba vypije za rok v průměru 1200 šálků kávy. V Reinsdyr si vybrali do své nabídky italskou kávu Ramenzoni. Ochutnejte ji. Ke kávě si sami můžete vybrat malý dezert ze stolečku u vchodu. Na venkovní útulné zahrádce si vychutnejte třeba nápoj Nordic Snapper
(akvavit, rajčatová šťáva, čerstvá citronová šťáva, Worcestrová omáčka, celery bitters, špetka jemné mořské soli, špetka pepře).
Prožijte zde svůj malý gurmánský výlet do světa arktické exotiky. A protože nejde vše ochutnat najednou budete se mít proč vracet zpět. Já se vrátím zcela určitě.

https://www.facebook.com/Reinsdyrprag?fref=ts


http://reinsdyr.club
Interier !






Domácí Limonáda broskev jablko máta


Drobné pečivo ke kávě jako pozornost podniku



Gravlax
Burger se sobím masem



Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky