Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Brandnooz box počtvrté

Čtvrtá krabice přijela k nám domů a v ní jsme našly:

1) Lotus Classic  -  Pomazánka z karamelových sušenek Lotus. Není to nic zdravého ale dobré to je. Pokud máte rádi karamelové sušenky Lotus tuhle pomazánku si užijete na tousty nebo palačinky. Dokonce existuje i v křupavé variantě Crunchy.  Za 400 g zaplatíte přibližně 84,90 Kč.

2) Stock mixer  - v Božkově se asi nudili tak zavřeli do pechovky rum s colou. Tohle nás nijak neoslovilo to si můžeme namíchat sami ale jistě si to své zákazníky najde. 
Za 250 ml  zaplatíte asi 29,90 Kč.

3) Lotus Karamelové sušenky -  známe je už dlouho a máme je rádi. Dají se použít i jako základ pro nepečený cheescake. A chutnají ke  kávě i čaji moc dobře. Za 120 g zaplatíte 24,90 Kč.
4) Felix Kečup - s kečupem nejsme doma kamarádi takže, tenhle výrobek u nás neuspěje. V balíku byla jeho ostrá varianta a za 400 ml zaplatíte 39,90 Kč.

5) Vitana pyramidka koření - je to další výrobek, který u nás nezakotví. Má to být pomocník při vaření české kuchyně. My jsme např. dostaly koření na svíčkovou. Pokud  pravidelně vaříte určitě máte koření plné skeničky a stačí je  jen přidat do pokrmu. Pokud nechcete koření v omáčce lovit dejte je do kousku gázy a zavažte…….ušetříte tak 27,90 Kč za 35 gramů.

6) X drink Krtečkova voda - je nesycený nápoj s příchutí jahody. má to být nápoj pro nejmenší ovšem ten obsah: konzervant sorban draselný, pyridoxin chydrochlorid, konzervant benzoan sodný…..atd.  Firma X - life využila postavu krtečka pro výrobek, který bych dítěti nikdy nekoupila. Cena za 350 ml je zhruba 11,-Kč. No dejte dětem raději čistou vodu nebo čerstvou šťávu z ovoce a zeleniny.

7) X DRINK - Krtečkova malinovka - stejná firma opět využívá postavu krtečka pro limonádu v plechu s příchutí malin. Obal sice nehlásí takové hrůzy jako předchozí voda, nicméně proč dávat dětem pít limonádu z plechu. Za 250 ml zaplatíte 18,-Kč.
8) PATIFU - Tofu paštika- Neodvažuji se otevřít …..snad někdy přijde čas !
za 100 g zaplatíte 26,90 Kč


9) Kotányi / Pažitka a Bazalka - sušené bylinky mohou např. v zimě nahradit čerstvé ale chuť nikdy nebude taková jako u čerstvých.  Za 5 g Pažitku zaplatíte  19,90 Kč
                                                     Za 9 g Bazalku zaplatíte 19,90 Kč 

10) Babiččina volba - Hladká mouka -  název mi už dlouho leze na nervy a obal taky. Nicméně tahle mouka je kvalitní a používám ji ráda. Dokonce ji doporučuje i cukrář v kulinářském institutu PRAKUL. Za 1 kg zaplatíte 18,90 Kč.


11) 7 days Borseto - reklama hlásí : lehká svačinka z listového těsta se 4 druhy obilovin. Ovšem obal nám sděluje toto : pektiny, regulátory kyselosti, sorban draselný, palmový olej, stabilizátory a mnoho dalšího. Za 60 g "pamlsek" zaplatíte 14,90 Kč. Zapomeňte na to a upečte si z listového těsta plnou misku pečiva s náplněmi, které máte rádi. 


Jak se ukazuje máme stále co objevovat. A Vy sami posuďte, které výrobky stojí za Vaše peníze. 
Přemýšlejte s námi a napište nám co si o tom myslíte, těšíme se na Vás. Martina a Bára 















Komentáře

Okomentovat

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky