Sezonní info
Listopad
čerstvé k dostání:
kapusta, zelí, pórek,
určitě si kupte jedlé kaštany
- upečte si je v troubě a dejte si knim gorgonzolu s mascarpone - zaručeně Vám to zvedne náladu
v lese najdete:
václavku obecnou a jidášovo ucho
uskladněte si :
zimní hrušky a jablka
celer, mrkev, cibuli, česnek
brambory
zavařte si :
dýňové pyré
11. listopadu si upečte svatomartinskou husu a otevřete si lahev svatomartinského vína.
21. listopadu ochutnejte beaujolais nouveau.
Pomalu se připravujte na advent !
sezóna se pomalu uzavírá…příroda vydává své poslední poklady. Je čas si všechno to dobré uskladnit nejen do skleniček, mrazáků ale i do vzpomínek. Doufám, že máte mnoho tzv. malých ohříváčků na zimu. A až Vás přepadne podzimní nebo zimní chandra zaženete ji nějakou dobrotou a sladkou vzpomínkou…...
čerstvé k dostání:
kapusta, zelí, pórek,
určitě si kupte jedlé kaštany
- upečte si je v troubě a dejte si knim gorgonzolu s mascarpone - zaručeně Vám to zvedne náladu
v lese najdete:
václavku obecnou a jidášovo ucho
uskladněte si :
zimní hrušky a jablka
celer, mrkev, cibuli, česnek
brambory
zavařte si :
dýňové pyré
11. listopadu si upečte svatomartinskou husu a otevřete si lahev svatomartinského vína.
21. listopadu ochutnejte beaujolais nouveau.
Pomalu se připravujte na advent !
Komentáře
Okomentovat