Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Sezónní info / Leden 2015

Leden


Sváteční dny skončili a začíná nový rok. Měsíc leden je pro většinu lidí  protivný studený měsíc. 

Pro milovníky dobrého jídla začíná ráj. Máme najednou více času na vaření a pečení. Po příjemné procházce máme chuť na sytější jídla a hřejivé nápoje. Proto zahajme nový rok dobrým jídlem a radujme se až do Velikonoc. Využijme letní zásoby do poslední skleničky. Vyprázdněme mrazáky. Vařit je přece z čeho.

Čerstvé k dostání :
v lednu nic neroste tak tuhle kapitolu vynecháme

Skladované:
zimní hrušky a jablka
celer, cibule, česnek, mrkev, pastiňák a petržel
červená řepa, dýně Hokkaidó
bílé a červené zelí

V zimě si užívejme husté krémové zeleninové polévky,  sytá jídla z luštenin, slané koláče,  sýrové fondue a buchty jako od babičky.  Nenechme se zimou unavit a zaskočit. Z dostupného ovoce a zeleniny vylisujme šťávu a bojujme proti únavě. Užijme si kuchyni víc než kdy jindy. 






Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky