Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Brandnooz box poprvé

Krásná zelená krabice dorazila. A tak máme možnost vyzkoušet nové výrobky na českém trhu.

1) Nescafé Capuccino chocolate bylo první. Hezký obal sliboval lahodný nápoj. Káva se dobře rozpouští, příjemně voní ale pro pijáka silného espressa to vlastně není nic jiného než teplý nápoj připomínající kakao. Tenhle výrobek skutečně k životu nepotřebuji.

2) Nestlé Fitness med a mandle jako další výrobek. Velká krabice v sobě ukrývá celkem velké kousky cereálií, kterým docela dost dlouho trvá než absorbují mléko. Chuť mandlí a medu málo výrazná. Na trhu jsou mnohem chutnější cereálie než tyto. Takže ani tento výrobek není mým favoritem.

3) POM-BÄR sněhulák od Bohemia - vtipně balení křupavý sněhuláci. Pro mě málo slané, ale dávám plus, protože  neobsahují lepek ani konzervanty a zvýrazňovače chutí. Nicméně ani tohle si kupovat nebudu.

4) Magister Dark - STOCK likér skvělé ořechové chuti. Vychlazený chutná skutečně dobře. Slušná etiketa i lahev.  Výborný digestiv. Určitě mohu doporučit .

5) Mentos pure fresh - žvýkačky v praktickém balení nikdy neurazí.
                                     Mají svěží chuť a příjemnou cenu 54,90 Kč.

6) Kofola vanilková - velké zklamání. Obal i cena v normě na kterou jsme zvyklý u tohoto výrobku.
                              Chuť vanilky slabá, plochá. Miluji kofolu v létě, točenou a hodně vychlazenou.   
Nepotřebuji ji už ničím vylepšovat. 
A kdo někdy ochutnal pravou vanilkovou coca colu bude zklamaný nejvíc.
Takže  já ji kupovat nebudu.

  V balíčku byla ještě nová omáčka na těstoviny Dolmio  a bonbony Chupa chups . 
Tyhle dva poslední výrobky jsme zatím netestovaly. Jakmile je vyzkoušíme  dáme Vám vědět .
Budeme v testování pokračovat  a pravidelně Vás informovat. Pokud se chcete k jednotlivým výrobkům vyjádřit nebo nám sdělit Váš názor  využijte  komentáře pod tímto článkem nebo naši
 e -mailovou adresu . Martina a Bára.



  Pro zajímavost  a srovnání jsme  dostaly ještě dva německé brandnooz boxy.
A to bylo příjemné překvapení. Zatím jsme nic nevyzkoušely  ale rozdíl je patrný už v obalech  německých výrobků. Stále doufáme, že i v Čechách se najdou brzy potraviny nejen kvalitní a chutné ale i krásně zabalené. Vždyť obal přitahuje zákazníka a láká ke koupi. Je to  první věc, která rozhoduje o prodejnosti zboží.


Pokud se chcete zapojit do testování více informací najdete zde :







Komentáře

  1. Dobrý den,
    zajímavé počtení k bradooz boxu, jen ta gramatika!!! Prosím pěkně, "takže" se píše dohromady, před "ale" a "než"se píše čárka, minimálně ve Vašem textu, mě (2.,4. pád), mně (3. a 6. pád), tvrdé "y" se píše u sloves v koncovce pouze, když mluvíte o ženách, nikoliv všeobecně o množném čísle :) Omlouvám se, ale nedalo mi to... Neberte si to osobně, ale když už prezentace a hezký blog, zkuste někoho poprosit o korektury. S pozdravem, Tereza

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky