Ochutnávka
Dědova spíž
určitě si pamatujete jak jste si kdysi kupovali v obchodech nejrůznější paštiky. Hodily se na výlet, na svačinu, byly pořád po ruce. Ale zas tak úplně Vám nechutnaly. Byla to jen rychlá náhrada ve spěchu.
Já jsem na jednom ze sobotních trhů na Náplavce objevila něco vyjímečně dobrého v retro obalu a s praktickým otvíráním. Za dobrotou ukrytou v plechu se skrývá Tomáš Babinec autor blogu Foodissimo.
Podle receptů jeho dědy začal vyrábět paštiky a masové konzervy, plné kvalitního masa a koření bez zbytečných konzervantů. Až je ochutnáte nedáte na ně dopustit a koupíte se ji znovu. Ochutnejte je všechny, rozhodně nebudete litovat. Novinkou je tradiční vepřové maso ve vlastní šťávě.
Přejeme celé firmě hodně spokojených zákazníků a těšíme se na nové chutě. Doporučujeme !
Do lesa na houby jedině takto ..... |
http://babinect.wix.com/dedovaspiz
https://www.facebook.com/dedovaspiz?fref=ts
Komentáře
Okomentovat