Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Jezte jako Gilmorky / Kuchařská kniha



 Seriál Gilmorova děvčata je moje srdcovka. Skvělé dialogy, sympatické postavy a nekončící chuť k jídlu. Lorelai a její dcera Rory jsou hlavní postavy seriálu, které žijí v kouzelném městečku Stars Hollow. Jejich chuť k jídlu neustále ohromuje okolí. Nyní můžete jíst jako hlavní hrdinky seriálu, protože se na pultech knihkupectví objevila jedinečná kuchařská kniha pro všechny fanoušky Gilmorových děvčat. 
KRISTI CARLSON je skutečně skalní fanynkou seriálu a také vášnivou kuchařkou ale především je autorkou knihy JEZTE JAKO GILMORKY. S pomocí mnoha dalších fanoušků se jí podařiloo shromáždit mnoho nápadů na recepty pokrmů, které se v seriálu objevují nejčastěji. Každý recept je opatřen malým piktogramem s upozorněním na místo původu receptu (Bistro u Luka, Sookina kuchyně nebo z domu Emily apod.). Pokrmy zvládnete připravit rychle a jen několik z nich vyžaduje speciální spotřebič např. zmrzlinovač. Použité ingredience jsou rovněž běžně dostupné v obchodech.
Mezi recepty nechybí ani návod na přípravu oblíbené kávy od sympaťáka v kostkované košili s baseballovou čepicí otočenou kšiltem dozadu z jeho bistra U Luka. V knize najdete i další lahůdky např. Punč slečny Petty, horkou čokoládu od Taylora, palačinky i francouzský toast od Luka, množství receptů na muffiny a mnoho dalších. V podzimních dnech se Vám bude hodit recept na Dýňové palačinky podávané s máslem a javorovým sirupem.



Kniha má 9 kapitol a obsahuje více než 100 receptů
Fotografie jsou od Bonnie Matthews
Knihu přeložila do českého jazyka : Eva Baldová
Vydal : DOBROVSKÝ s.r.o 

Motto :
život je krátký - více žijte, více mluvte a  jezte jako Gilmorky :-)
Bistro Sezóna doporučuje 👍


Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky