Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Kurz domácího pečení / Kuchařská kniha

Dnes Vám s velkou radostí představíme zbrusu novou kuchařskou spíše ale pekařskou knihu :

Kurz domácího pečení - s podtitulem Staňte se opravdovým mistrem, krok za krokem

Autorkou knihy je food editorka, učitelka, redaktorka a lektorka kurzů pečení a vaření :

Anneka Manning


  Kniha je určena pro všechny nadšené amatérské pekaře, kteří touží získat nové zkušenosti a schopnosti ale i pro úplné začátečníky v tomto odnes velmi oblíbeném oboru. Recepty jsou prezentovány tak jako kdyby jste byli účastníky kurzu pečení. Každý recept obsahuje pečlivě rozepsané ingredience dokonce i váhy jsou upravené na míru tzv. hrnečků pro pekaře kteří nemají doma kuchyňskou váhu. Najdete zde lekce při kterých se obejdete bez kuchyňských pomocníků a jiné vyžadují např. food procesor. V úvodu se dočtete o všem co potřebujete vědět než se do pečení vůbec pustíte. Dále následuje 10 lekcí kurzu pečení - osvojíte si tak deset základních postupů a prohloubíte svoji zručnost. Celkem můžete vyzkoušet 90 receptů na sladké i slané pečivo a moučníky.
V závěru knihy najdete pro úplnost Slovník pojmů. Kniha má 288 stran. Recepty jsou doplněny velkoformátovými fotografiemi a také fotopostupy krok za krokem.

My z Bistra Sezóna jsme velkými fanoušky domácího pečení, protože víme z jakých surovin pečeme a tím pádem víme "Co jíme". Sami si kontrolujeme kvalitu a navíc je to zábava.

Pomocí této krásné knihy se stanete opravdovými mistry pečení a budete zaručeně úspěšní.
Bistro Sezona doporučuje.
Knihu zakoupíte zde :

https://www.knihydobrovsky.cz/kurz-domaciho-peceni-stante-se-skvelym-kucharem






Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky