Translate

Instagram

Instagram
Bistro Sezóna

Facebook

Facebook
Bistro Sezóna

Lahodně s Ellou a přáteli / Kuchařská kniha

 





  Každý z nás se čas od času stává hostitelem a v takové chvíli chceme své blízké, přátele nebo obchodní partnery překvapit něčím vyjímečným, delikátním a nezapomenutelným. Pozvete návštěvu k sobě domů a chcete ji oslnit svými kulinářskými výtvory. Pokud Vám chybí inspirace nebo si na to sami netroufáte, seberte odvahu a vyražte nejprve do knihkupectví pro zbrusu novou kuchařskou knihu: Lahodně s Ellou a přáteli. Kniha obsahuje spoustu lahodných jídel, která nejsou tak náročná na přípravu a přesto se po nich olízne i ten nejmlsnější jazýček. Kniha je oslavou domácího vaření a obsahuje více než 100 lahodných nových receptů.
Než se do vaření pustíte, vydejte se na nákup potřebných ingrediencí. Kvalitní suroviny udělají Vaše jídlo nezapomenutelným. Vařit také nemusíte sami, je docela zábavné když do kuchyně přizvete pozvanou návštěvu a pokrmy si připravíte společně. Nebo každý host donese část menu již připravené ve své domácí kuchyni. Následně už jen menu sestavíte, prostřete stůl a hostina může začít. Pokud se věčeře protáhne a hosté u Vás přenocují najdete v knize recepty i na lahodnou snídani. Kniha je rozdělena do 6 kapitol: Rána, Lehké a snadné, Hostiny, Přílohy, Večírky a samozřejmě Dezerty. Nechybí ani návody na smoothie, limonády a saláty. Všechny pokrmy jsou koncipovány na bázi přírodní rostlinné stravy. Přípravou těchto pokrmů můžete svým blízkým ukázat jak lahodné může být zdravé jídlo. Určitě se Vám bude líbit mnoho krásných a inspirativních fotografií, které doprovázejí každý recept.
Těším se až vyzkouším např.: pečená avokáda s rajčaty a se sezamem nebo marocký salát z květákové rýže a pozvu přátele ke stolu. 

Mějte se skvěle a vařte Lahodně s Ellou.






Komentáře

Nejoblíbenější recepty

Archiv blogu

Zobrazit více

Počet zobrazení stránky